fbpx

Ontmoet andere VA's op de live trainingsdagen

Maatwerk trainingen speciaal voor VA's

VAtched staat voor kwaliteit…

Daarom hebben we een trainingsprogramma met verschillende opleidingen toegankelijk voor alle VA’s. Of je nu VAtched VA bent of niet, je kunt uit ons aanbod de opleidingen kiezen die je graag wilt volgen.

Ben je VAtched VA dan kun je gebruik maken van je opleidingsbudget en heb je voorrang op het deelnemen aan de trainingen.

Hoe werkt het? Stuur een mailtje naar contact@vatched.com en geef aan welke trainingen je wilt volgen. Wij zorgen dat de rest geregeld wordt.

Kies jouw trainingen

28 oktober 2019

Win tijd voor jouw opdrachtgever door te schrappen, vereenvoudigen en te automatiseren.

Trainer: Patty Golsteijn – Miss Cut the Crap

DOEL VAN DE TRAINING:

Ondernemers zijn druk. In deze training leer jij hoe je á la Miss Cut the Crap jouw opdrachtgever kunt helpen met prioriteiten stellen, processen vereenvoudigen en te automatiseren.

28 november 2019

 

Leer alles over Google Analytics zodat jij je opdrachtgever kunt helpen bij het optimaliseren van de marketingactiviteiten.

Trainer: Jody TwijselWeb-Facts

DOEL VAN DE TRAINING:

In deze praktische training leer je de belangrijkste basisfunctionaliteiten van Google Analytics.  Je leert statistieken te lezen en deze te vertalen naar concrete acties. Tevens is er speciale aandacht voor het juist meten van social media activiteiten en mailings.

11 februari 2020

Help jouw opdrachtgever meer leads te genereren door inzet van LinkedIn.

Trainer: Corinne Keijzer

DOEL VAN DE TRAINING:

Wij hebben Corinne gevraagd een maatwerk-training voor Virtual Assistants samen te stellen. De training focust op hoe je als Virtual Assistant een opdrachtgever kan helpen met het beter inzetten van LinkedIn.

Anders gezegd, hoe help je een opdrachtgever inkomsten genereren via LinkedIn.

Start wanneer jij wilt

 

Bespaar tijd met systemen en automatiseren 4 maanden toegang tot de online trainingen van HowToHotspot

Trainer: Mirjan van der Meijden

DOEL VAN DE TRAININGEN:

Je krijgt 4 maanden toegang tot de enorme database met (video) tutorials van HowToHotspot. Leer werken met tools en systemen die zowel jou als jouw opdrachtgever bakken met tijd kunnen besparen. 

Uren kan je aan de bak op Google om te vinden wat je zoekt. Tenminste als je daar je tijd graag aan besteedt.

Het kan ook anders…. Mirjan heeft voor jou al uitgezocht welke tools handig zijn en hoe deze tools werken en dat om te zetten in korte, Nederlandstalige, stap voor stap video’s.