fbpx

Geweldig!

Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw VA business een flinke boost te geven.

STAP 1

First things first! We spreken je graag heel kort even telefonisch (een kwartiertje, niet langer) om te bespreken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

STAP 2

Gaan we samenwerken?! Cool!

Dan gaan we vanaf nu als een razende voor je op zoek naar jouw perfecte match. We vinden het wel fijn als je jouw inschrijfkosten voldoet.

STAP 3

Nadat we jouw betaling ontvangen hebben ontvang je een mail met daarin een link naar een online intakeformulier. We vragen je het hemd van het lijf zodat we vast een goede indruk krijgen van wie je bent en wat je wilt.

STAP 4

Na het invullen van jouw online intakeformulier is het tijd voor het invullen van de Core Value Analysis. Het kost je maximaal 10 min. om deze tool in te vullen. Het geeft ons (en jou zelf natuurlijk ook) een heel goed beeld van je kracht & uitdagingen en met welke ondernemers jij het beste matcht.

STAP 5

Tijd voor een persoonlijke kennismaking. Om de perfecte match te maken kijken we je graag een keer in de ogen. De locatie bepalen we in overleg. De afspraak plan je zelf in via Calendly. De link hiervoor krijg je van ons.

Vragen?

Of neem direct contact op.